Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Μιχάλης Καλογήρου για την υπόθεση Novartis

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Μιχάλης Καλογήρου για την υπόθεση Novartis

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσήλθε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται για τους χειρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς στην υπόθεση της Νοvartis, που οδήγησαν σε ενοχοποίηση πολιτικών προσώπων.

Ο κ.Καλογήρου κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση μετά την αναφορά στο όνομα του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος περιέγραψε την ύπαρξη συνάντησης στο υπουργείο κατά τη διάρκεια της θητείας του με θέμα την απομάκρυνση της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, προκειμένου, όπως είχε πει ο κ. Αγγελής, να περιοριστεί η επιρροή στην υπόθεση του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Χθες, πάντως, η πρώην επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, η οποία σύμφωνα με τον κ. Αγγελή, επίσης, μετείχε στη συνάντηση, φέρεται να τη διέψευσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή