Κυρ. Μητσοτάκης για συνέδριο ΝΔ: Σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος

Κυρ. Μητσοτάκης για συνέδριο ΝΔ: Σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεδρίασε σήμερα, παρουσία του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η οργανωτική επιτροπή του 13ου Συνεδρίου.

Στην τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «το 13ο Συνέδριο της ΝΔ θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος».

Η επιτροπή, σύμφωνα με πληροφορίες, προσδιόρισε τις δύο θεματικές ενότητες του Συνεδρίου. H πρώτη θα έχει τίτλο «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον λαϊκισμό» και η δεύτερη τον τίτλο «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν και ονόματα προτεινόμενων ομιλητών. Πρόθεση της επιτροπής είναι να προσκληθούν άνθρωποι με σημαντικό έργο από το χώρο της πολιτικής και την κοινωνία ευρύτερα, προκειμένου να εμπλουτιστεί ο συνεδριακός διάλογος. Παράλληλα με τις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν πρωτότυπες βιωματικές δράσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή