ΣΗΜΕΡΑ

2' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – Προσπάθεια τεχνητής πόλωσης από ΠΑΣΟΚ

Στίγμα προθέσεων ότι εν όψει των επερχομένων εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση προτίθεται να επανέλθει στη στρατηγική της ανάδειξης των «διαχωριστικών γραμμών» με τη Ν.Δ., έδωσε χθες ο πρωθυπουργός κ. K. Σημίτης, απευθυνόμενος στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, ο γραμματέας του κόμματος κ. K. Λαλιώτης επαναβεβαίωσε ότι στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει συνεργασίες με κόμματα και κινήσεις της Αριστεράς.

Πού προσκρούει η ιδιωτικοποίηση

Διαφωνία υπουργών για την Ο.Α.

Λύση για την Ολυμπιακή Αεροπορία αναζήτησαν χθες οι υπουργοί Οικονομίας και Μεταφορών, που φέρεται ότι διαφώνησαν, με τον κ. Χριστοδουλάκη να εκτιμά ότι η λύση ΑΧΟΝ είναι επισφαλής και τον κ. Βερελή να προτείνει την άμεση υπογραφή προσυμφώνου με την εταιρεία του κ. Θ. Λιακουνάκου.

ΜΙΣΘΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΛΩΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Κρουαζιερόπλοιο για το «2004»

Το υπό νορβηγική σημαία πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Spendour of the seas», 69.000 τόννων, είναι το πρώτο που μισθώθηκε για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Οπως έχει αναγγελθεί, θα μισθωθούν τουλάχιστον 13 και θα λειτουργήσουν ως πλωτά ξενοδοχεία. Τη μίσθωση πραγματοποίησε η Σουηδική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με τον οργανισμό «Αθήνα 2004».

Καραμανλής: «Αδιανόητη» είναι, σύμφωνα με τον κ. K. Καραμανλή, η προσπάθεια της κυβερνήσεως να μεταθέσει στους δήμους τις ευθύνες της για τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Ντάναγουεϊ στην «K»: Η Μαρία Κάλλας θα είναι ο επόμενος κινηματογραφικός της ρόλος. Η Φέι Ντάναγουεϊ, η θρυλική Μπόνι του «Μπόνι και Κλάιντ», βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας μια λαμπερή χολιγουντιανή πινελιά στη χθεσινοβραδινή έναρξη του 42ου Διεθνούς Φεστιβάλ. Κομψή, εντυπωσιακή, στιβαρή ηθοποιός και παρουσία, η Αμερικανίδα σταρ μίλησε χθες στην «K» για τις φήμες που την ακολουθούν, για τους ρόλους της και τα σχέδιά της.

Ιατροί: Κατά του νέου θεσμού των απογευματινών ιατρείων τάχθηκαν χθες (και) οι ελεύθεροι επαγγελματίες ιατροί, υποστηρίζοντας ότι το κόστος της Υγείας μετατίθεται από το κράτος στους πολίτες.

Χίλτον: Σε διαθεσιμότητα τίθεται το προσωπικό του ξενοδοχείου Χίλτον για διάστημα δεκαοκτώ μηνών, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες ανακαίνισης της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.

Βουλγαρία: Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η επανεκλογή του προέδρου της Βουλγαρίας Π. Στογιάνοφ κατά τις αυριανές προεδρικές εκλογές.

Γιαννακοπούλου: Επιεικής προς την Κάτια Γιαννακοπούλου στάθηκε ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του, καθώς ζήτησε να της αναγνωρισθούν ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, ο πρότερος έντιμος βίος και η ανάρμοστη συμπεριφορά του δολοφονηθέντος Αρχιμανδρίτη.

Ληστές: Για οκτώ ληστείες τραπεζών και για τη δολοφονία του Λευκορώσου συνεργού τους -κατά μία εκδοχή σε παιχνίδι… ρώσικης ρουλέτας- κατηγορούνται ένας Γεωργιανός και ένας Ουζμπέκος, που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Ψώνια στον ΟΔΔΥ: Σκάφη, αυτοκίνητα, στερεοφωνικά, κινητά τηλέφωνα και πολλά άλλα είδη από κατασχέσεις θα πωλεί μέσω Ιντερνετ και σε… συμφέρουσες τιμές, από τις αρχές του 2002, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού.

Εκθεση Γύζη: Μεγάλη επισκεψιμότητα παρουσιάζει η έκθεση του Νικολάου Γύζη στην Εθνική Πινακθήκη. Τα Σαββατοκύριακα, ο αριθμός των επισκεπτών φτάνει τις δυόμισι χιλιάδες.

Στο σκοτάδι ο Πειραιάς: Βραχυκύκλωμα στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Κερατσίνι βύθισε στο σκοτάδι, χθες βράδυ, την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Ελπίδες: Σκορ πρόκρισης πέτυχε η Εθνική, στο κατάμεστο στάδιο των Ιωαννίνων, όπου επικράτησε με 3-0 των Τούρκων.

Αρση βαρών: Δεν τα κατάφερε ο Λεωνίδας Κόκκας, μένοντας στην 5η θέση στο αρασέ, στην 7η στο ζετέ και στο σύνολο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή