Αρθρο του προέδρου της Κίνας αποκλειστικά στην «Κ»: Βαθύτερη συνεργασία σε όλους τους τομείς

Αρθρο του προέδρου της Κίνας αποκλειστικά στην «Κ»: Βαθύτερη συνεργασία σε όλους τους τομείς

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της Αθήνας και του Πεκίνου, σε όλους τους τομείς υπογραμμίζει με άρθρο του στην Κ, ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος πραγματοποιεί από σήμερα το απόγευμα επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

«Οφείλουμε να αναβαθμίσουμε σταθερά την έμπρακτη συνεργασία μας σε όλους τους τομείς, εμβαθύνοντας στα υπάρχοντα πεδία συνεργασίας και επεκτείνοντας την κλίμακα των επενδύσεων, με το έργο στο λιμάνι του Πειραιά να αποτελεί το 'κεφάλι του Δράκου'», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κινέζος πρόεδρος.

Προσθέτει δε ότι η Κίνα «είναι πρόθυμη να αυξήσει τις εισαγωγές ελληνικών ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές στους Κινέζους καταναλωτές, ενώ ευελπιστεί ότι η ελληνική αγορά θα παραμένει ανοιχτή προς τις κινεζικές επιχειρήσεις και προϊόντα, επιτρέποντάς μας να παραμείνουμε στενοί εταίροι στο πλαίσιο μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας».

  • Ολόκληρο το άρθρο του Σι Τζινπίνγκ στην έντυπη έκδοση της Καθημερινής.

     

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή