Χρυσοχοΐδης: Ακραία καταστολή είναι οι τραμπούκοι να εξουσιάζουν τα πανεπιστήμια

Χρυσοχοΐδης: Ακραία καταστολή είναι οι τραμπούκοι να εξουσιάζουν τα πανεπιστήμια

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες αναφορές του, περί αναβίωσης «σκοτεινών εποχών, ακραίας καταστολής και κατάλυσης του κράτους δικαίου» στην αντιμετώπιση της ανομίας από την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Ακραία καταστολή είναι οι τραμπούκοι να εξουσιάζουν Πανεπιστήμια, οι απόλυτες μειοψηφίες πλατείες και γειτονιές, οι εγκληματίες περιοχές ολόκληρες» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης και διαμήνυσε πως «η εποχή της ανοχής στη βία τέλειωσε».

Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «προσπαθεί να κρυφτεί, να ξεχαστούν τα έργα του, κάνοντας θόρυβο. Χάνοντας, ως συνήθως, το μέτρο και κυρίως, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα» και σημειώνει ότι:

-Σκοτεινή είναι η εποχή που κλειδαμπαρώνεσαι σπίτι σου και φοβάσαι να περπατήσεις το βράδυ.

-Ακραία καταστολή είναι οι τραμπούκοι να εξουσιάζουν Πανεπιστήμια, οι απόλυτες μειοψηφίες πλατείες και γειτονιές, οι εγκληματίες περιοχές ολόκληρες.

-Καταλύεται το κράτος δικαίου στα άβατα, στο Μενίδι, στην ΑΣΟΕΕ, στην ανοχή της παραβατικότητας, στην δικαιολόγηση της βίας.

-Κι είναι ταυτόχρονα όλα μαζί, σκοτεινή εποχή, ακραία καταστολή και κατάλυση του κράτους δικαίου να καίγεται η Αθήνα κάθε 17 Νοέμβρη, η Πατησίων κάθε Σαββατοκύριακο, και να μην ξέρεις αν θα βρεις την πόρτα σου παραβιασμένη όταν γυρίζεις σπίτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή