Επιταχύνονται οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες ενόψει εορτών

Επιταχύνονται οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες ενόψει εορτών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιταχύνονται στη Βουλή οι νομοθετικές διαδικασίες, ενόψει των σύντομων εορταστικών διακοπών.

Αύριο, Τρίτη, ολοκληρώνεται στην αρμόδια Επιτροπή η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια προς τελική επεξεργασία την Πέμπτη, με στόχο να ψηφιστεί την Παρασκευή. Σήμερα, Δευτέρα το βράδυ, εκτός απροόπτου κατατίθεται το σχέδιο νόμου για την ψήφο των Αποδήμων, που σχεδιάζεται να ψηφιστεί την επόμενη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως έως τις 18 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται να ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός έτους 2020, ενώ πιθανότατα ως τις 20/12 να ψηφιστεί με την διαδικασία του κατεπείγοντος το σημαντικό νομοθέτημα για τις Τράπεζες «Ηρακλής».

Στην ημερήσια διάταξη είναι, επίσης, η κύρωση δύο Συμφωνιών με τη Σερβία, καθώς και σχέδια νόμου των υπουργείων Αμυνας, Παιδείας και Εσωτερικών.

Πέραν τούτων, είναι σε πλήρη εξέλιξη και η «προανακριτική» Επιτροπή με επίκεντρο τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή