ΣΗΜΕΡΑ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΕ ΜΕΣΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΖΙΡΟ 63 ΔΙΣ. – 4,09% η εβδομαδιαία άνοδος της Σοφοκλέους

Η Σοφοκλέους κινείται πλέον σε σταθερό έδαφος και την εβδομάδα αυτή η άνοδος του Γενικού Δείκτη ήταν 4,09%. Ανοδικός επίσης ήταν ο όγκος συναλλαγών, καθώς η μέση συναλλακτική δραστηριότητα ήταν 63 δισ. δρχ. Χθες, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 2,05% και διαμορφώθηκε στις 2.763,30 μονάδες.

Νέα Δημοκρατία: Ο «πρωινός καφές» στη Ρηγίλλης μετονομάζεται σε «ομάδα ανάλυσης πολιτικής» και διευρύνεται με νέα πρόσωπα, όπως αποφάσισε χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Καραμανλής.

Φροντιστές: Εκπαιδευτικό υλικό, με θέματα «SOS» και ασκήσεις, συγκεντρώνει σε ιστοσελίδα της η Ομοσπονδία Φροντιστών. Πρόσβαση, όμως, έχουν μόνον οι μαθητές τους.

Θεσσαλονίκη: Δύο ημέρες πριν από την τελετή απονομής των κρατικών κινηματογραφικών βραβείων, το 42ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης σφύζει από ζωή και αναστατώνεται από μία… «Επίθεση με άνθρακα», την προφητική ταινία ενός Σκωτσέζου σκηνοθέτη, που μιλάει στην «K». Καλή η φετινή χρονιά για το ελληνικό σινεμά, με την παλιά γενιά των σκηνοθετών να διεκδικεί τις βασικές διακρίσεις.

Πατάτες με ηρωίνη: Τηγανιτές πατάτες εμποτισμένες με… ηρωίνη προσπάθησε να περάσει στις φυλακές Κορυδαλλού, για τον αρραβωνιαστικό της, μια νεαρή γυναίκα.

Κλώνος Ζαβού: «Μέχρι τα τέλη του έτους τα κλωνοποιημένα ανθρώπινα έμβρυα θα είναι μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα», δήλωσε από την Ιταλία ο αμφιλεγόμενος επιστήμων, δρ Παναγιώτης Ζαβός.

Ντοπέ με ναντραλόν βρέθηκε ο διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής της Λάτσιο Γιαάπ Σταμ.

Από κοινού: Την Τρίτη, Ελλάδα και Τουρκία θα υποβάλουν αίτηση στην UEFA για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2008. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και τυπικά, χθες, στην Κωνσταντινούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή