Την ανάκληση της ανάρτησης της N. Κασιμάτη ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής

Την ανάκληση της ανάρτησης της N. Κασιμάτη ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικοινωνία με την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, είχε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, κατά την οποία ζήτησε να μεταφερθεί στη βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίνα Κασιμάτη, η ανάγκη ανάκλησης ανάρτησής της σε κοινωνικό μέσο, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Στην επίμαχη ανάρτηση υπήρχε η φράση «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι».

Χθες, απαντώντας στην ΕΑΥΠ, η κ. Κασιμάτη είχε χαρακτηρίσει «δυσανάλογη και άδικη» την αντίδραση της ΠΟΑΣΥ, προσθέτοντας ότι η ίδια έχει «υπερασπιστεί εμπράκτως τα δίκαια των βιοπαλαιστών αστυνομικών».

Μάλιστα, η κ. Κασιμάτη σε νέα δήλωσή της αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς.

Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή