Από την Παρασκευή οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς

Από την Παρασκευή οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 2020, κατ΄ιδίαν επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Γραφείο του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στις 12:00 θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στις 13:00 θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11:00.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, καθώς κλείνει ένας διπλωματικός κύκλος μετά τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να διαμορφωθεί εθνικό μέτωπο και θα τους ζητήσει αυτοσυγκράτηση.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τους παρουσιάσει τις γενικές αρχές του εκλογικού νόμου, σημειώνοντας ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις, πάνω στο πλαίσιο που θα παρουσιάσει και εντός χρονικών ορίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή