Λίστα καθυστερήσεων άφησε ο Οσβαλντ

Λίστα καθυστερήσεων άφησε ο Οσβαλντ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μακρύ κατάλογο με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε περισσότερα από είκοσι έργα που αφορούν στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 άφησε στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) κ. Ντένις Οσβαλντ. Κατά τη διήμερη επίσκεψή του, συναντήθηκε με τους συναρμόδιους υπουργούς, υπήρξε ευγενής με όλους, αλλά δεν παρέλειψε να καταγράψει αυστηρές παρατηρήσεις για ολόκληρο το φάσμα των ολυμπιακών έργων.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του οργανισμού «2004» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης όσον αφορά στη συνεργασία των υπουργών, ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί επί της φημολογίας που την φέρει στα πρόθυρα παραίτησης. (Σελ. 3)

«H τραγωδία για τη Βρετανία είναι ότι υπήρξαν πάρα πολλοί πολιτικοί που απέτυχαν να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα της ευρωπαϊκής ενοποίησης κι έτσι δεν κατάφεραν να υπερασπισθούν τα συμφέροντα της Βρετανίας», τόνισε με έμφαση, για να προσθέσει ότι «το μέλλον της Βρετανίας είναι άρρηκτα δεμένο με την Ευρώπη, στην οποία πρέπει να συμμετέχει πλήρως, όχι με μισή καρδιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή