Συγχαρητήρια επιστολή Πούτιν σε Σακελλαροπούλου

Συγχαρητήρια επιστολή Πούτιν σε Σακελλαροπούλου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις «μακραίωνες παραδόσεις φιλίας», που συνδέουν την Αθήνα και τη Μόσχα, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συγχαρητήριο τηλεγράφημα που απέστειλε χθες στη νεοκλεγείσα στο αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Ο κ. Πούτιν εύχεται στην κ. Σακελλαροπούλου κάθε επιτυχία στο έργο της και επισημαίνει ότι προσβλέπει στην ανάπτυξη του εποικοδομητικού διαλόγου και της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας.

Ειδικότερα, στη συγχαρητήρια επιστολή του, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμη

κυρία Σακελλαροπούλου,

Δεχθείτε παρακαλώ συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο αξίωμα της Προέδρου.

Οι ρωσοελληνικές σχέσεις βασίζονται στις μακραίωνες παραδόσεις φιλίας, την πολιτιστική και πνευματική συγγένεια. Προσβλέπω στο ότι το έργο σας ως Αρχηγού του Κράτους θα συμβάλει στην ανάπτυξη του εποικοδομητικού διαλόγου και της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας. Σας εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία, καθώς και καλή υγεία και ευημερία.

Μετά τιμής,

Βλ. ΠΟΥΤΙΝ».

Εν τω μεταξύ, χθες, πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο του Συμβουλίου της Επικρατείας τελετή αποχαιρετισμού της κ. Σακελλαροπούλου, στην οποία παραβρέθηκαν οι δικαστές και οι δικαστικοί υπάλληλοι του δικαστηρίου. Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της που αφήνει το δικαστήριο σε καλή κατάσταση και σημείωσε ότι το ΣτΕ κατάφερε να σταθεί ακόμη και σε δύσκολες στιγμές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή