Στη Δανία ο Ν. Δένδιας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Κοπεγχάγη βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της ΔανίαςΤζέπε Κόφοντ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών έχει ως εξής:

Στις 13:00 (τοπική ώρα) ο κ. Δένδιας θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Δανίας Τζέφε Κόφοντ και γεύμα εργασίας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι συνομιλίες θα περιλαμβάνουν πτυχές των διμερών σχέσεων, περιφερειακά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η μετανάστευση, η ενταξιακή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και ζητήματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως η κλιματική αλλαγή και η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Στις 14:30 θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο ενώ στις 15:15 ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί τη Συνομοσπονδία Δανικών Βιομηχανιών (Confederation of Danish Industry-CDI) και θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας, υπό τον Εκτελεστικό Διευθυντή, Τόμας Μπούστρουπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή