Προανακριτική: Καταθέτουν σήμερα «Σαράφης» και «Κελέση»

Προανακριτική: Καταθέτουν σήμερα «Σαράφης» και «Κελέση»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταθέτουν το απόγευμα, με προστασία του προσώπου και της ανωνυμίας τους, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες, «Μάξιμος Σαράφης» στις 16:00 και «Αικατερίνη Κελέση» στις 20:30.

Από τις 11 το πρωί, η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης συνεδριάζει ενόψει της λήψης καταθέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν των προστατευόμενων, σημαντικοί μάρτυρες επίσης έχουν κληθεί αυτή την εβδομάδα να καταθέσουν. Ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, o οποίος υποστηρίζει ότι οργανώθηκαν εις βάρος του καταγγελίες χωρίς κανένα στοιχείο.

Η επικεφαλής των εισαγγελέων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, που βρίσκεται σε έρευνα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους χειρισμούς της με τα πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων, έχει κληθεί ο ελεγχόμενος Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της Novartis και στους δικαστικούς χειρισμούς που έγιναν από τις εισαγγελικές αρχές και αποκρούει ως ψευδείς τις κατηγορίες εις βάρος του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή