Αλ. Στεφανής: Αντιμετωπίσαμε 9.600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων μας

Αλ. Στεφανής: Αντιμετωπίσαμε 9.600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων μας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περί τις 9.600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων μας έγιναν χθες, Σάββατο, κατά την διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Οπως τόνισε ο υφυπουργός, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, λίγο πριν αναχωρήσει για τα σύνορα, όλες αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς.

Ο κ. Στεφανής εξήρε το έργο των ενόπλων δυνάμεων και έκανε λόγο για δεύτερη μέρα έντασης υπογραμμίζοντας πως όλοι αντιλαμβανόμαστε πως πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή αλλά σε κάθε περίπτωση οι Ελληνες πρέπει να δείξουν ομοψυχία.

Παρατήρησε πως οι ροές προσφύγων και μεταναστών είναι αδύνατον να έρχονται στο σύνολο τους από το Ιντλίμπ, ενώ εκτίμησε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπαίνουν στην διαδικασία να περιορίσουν τον ερχομό τους προς τα σύνορα.

Πάμε να δούμε πόσο αποτελεσματικά είναι τα μέτρα που λάβαμε, πρόσθεσε τονίζοντας πρόθεση της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των συνόρων μας σε στεριά και θάλασσα. «Φυλάμε τα σύνορα μας, φυλάμε τα σύνορα της Ευρώπης», κατέληξε ο υφυπουργός.

Πηγή: skai.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή