Στο υπ. Υγείας η Αικ. Σακελλαροπούλου: Απόλυτα αναγκαίοι οι περιορισμοί

Στο υπ. Υγείας η Αικ. Σακελλαροπούλου: Απόλυτα αναγκαίοι οι περιορισμοί

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετέβη σήμερα το πρωί στο υπουργείο Υγείας και συναντήθηκε με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια.

Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της και τις ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που αυτές τις ώρες δίνει άοκνο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με την σειρά του ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την εξάπλωση, μέχρι στιγμής, της νόσου στον ελληνικό πληθυσμό και τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει το υπουργείο τόσο για την πρόληψή της όσο και για τη νοσηλεία όσων έχουν νοσήσει.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναλαμβάνει την έκκληση προς τους πολίτες να συνδράμουν το έργο των γιατρών, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και των αρμόδιων κρατικών αρχών: «Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που περνάμε όλοι. Όμως οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί είναι απόλυτα αναγκαίοι για να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον και ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους ανάμεσά μας. Είναι προσωπική ευθύνη όλων μας να αποδείξουμε ότι μπορούμε να βγούμε νικητές και από αυτήν την περιπέτεια», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή