Στ. Πέτσας: Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός – Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό

Στ. Πέτσας: Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός – Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση του πολέμου κατά του κορωνοϊού, υπογράμμισε ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λέγοντας πως σε όλα τα μέτωπα, πάμε καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες. Ωστόσο, όπως τόνισε, ο Στέλιος Πέτσας, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Στη συνέχεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης, υπογράμμισε την κρατική έγνοια πρωτίστως σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο Στ. Πέτσας χαιρέτισε παράλληλα το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών και της Πολιτείας, όμως δυστυχώς, κάποιοι, ελάχιστοι, κάνουν κατάχρηση των δυνατοτήτων που δίδονται. Οι ουρές στις τράπεζες δεν είναι δικαιολογημένες, ανέφερε επί παραδείγματι, σημειώνοντας τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία.

Επίσης ο Στ. Πέτσας είπε χαρακτηριστικά «φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό, μένοντας σπίτι», προστατεύοντας έτσι τη ζωή όλων ημών και των αγαπημένων μας προσώπων.

Ενώ χαρακτήρισε «υπεύθυνη και μετρημένη» την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή