Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τον θάνατο της Ελένης Κιούμπιτ

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τον θάνατο της Ελένης Κιούμπιτ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά την πενταετία της θητείας του στην Προεδρία της Δημοκρατίας υποστήριξε συστηματικά τις προσπάθειες για τη διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα ενώ συνδέεται φιλικά με την την Πρόεδρο της Βρετανικής Επιτροπής για την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα κα Janet Suzman.

Σήμερα ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με την κυρία Sulzman και εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο της Ελένης Cubitt.

Επιπλέον, εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του για την απαράμιλλη συνεισφορά, τόσο της Ελένης Cubitt όσο και του αείμνηστου συζύγου της και διακεκριμένου Βρετανού αρχιτέκτονα James Cubitt, «στον αδιάλειπτο δίκαιο αγώνα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα». Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ακόμα ότι «ο αγώνας αυτός δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και τον Πολιτισμό της αλλά και την υπεράσπιση του κοινού μας Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή