ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή πάει ο Αλ. Τσίπρας το voucher των 600 ευρώ

Στη Βουλή πάει ο Αλ. Τσίπρας το voucher των 600 ευρώ

Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πήρε θέση για ένα θέμα που διακινείται από το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα έχουν προκληθεί ποικίλα σχόλια αλλά και αντιδράσεις από τα πολλά ορθογραφικά λάθη και τις πολλές ανακρίβειες που έχουν διαπιστωθεί σε κάποια ΚΕΚ (Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης) που έχουν αναλάβει την τηλε-κατάρτιση επιστημόνων ώστε να λάβουν τελικά το επίδομα των 600 ευρώ.

Ακαταλαβίστικες εκφράσεις όπως «Σκοιλ Ελικικού» και το «Μέτζη του νέουκτη» αποτυπώνουν την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποια ΚΕΚ την διαδικασία, προκαλώντας εν τέλει και την αντίδραση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας συνδέοντας το θέμα και με το μαξιλάρι των 37 δισ που σηκώνει όλες τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως «τώρα καταλαβαίνουν όλοι πού πάει το δημοσιονομικό μαξιλάρι με τα 37 δισ. ευρώ που ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε και άφησε στη σημερινή κυβέρνηση» προσθέτοντας πως θα φέρει «θέλει δεν θέλει» τον κ. Μητσοτάκη στην Βουλή για «να δώσει απαντήσεις».