Στη Βουλή οι αρχηγοί με «άρωμα» σύγκρουσης για την επόμενη ημέρα (LIVE)

Στη Βουλή οι αρχηγοί με «άρωμα» σύγκρουσης για την επόμενη ημέρα (LIVE)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο οικονομικό πεδίο λόγω της πανδημίας εστιάζει η σημερινή συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών, μετά από σχετική πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.

Σε αντίθεση με την τελευταία συνεδρίαση κατά την οποία τοποθετήθηκαν, τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και οι επικεφαλής των κομμάτων αντιπολίτευσης, οι τόνοι αναμένεται σήμερα να είναι σαφώς υψηλότεροι, κάτι για το οποίο προϊδεάζει η όξυνση της κριτικής τις τελευταίες ημέρες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιμένει να κρατά στην κορυφή της ατζέντας του το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.

Κάτι το οποίο, πάντως, απορρίπτει με κάθε ευκαιρία η κυβερνητική πλευρά, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» το ζήτημα τέθηκε σε πρόσφατο πρωινό καφέ, με άπαντες να σημειώνουν πως η συγκεκριμένη συζήτηση δεν βοηθά την κυβέρνηση και πρέπει να τερματιστεί

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός αναμένεται να εστιάσει σε όλες τις πτυχές που αφορούν την επανεκκίνηση της οικονομίας, κάτι που φάνηκε εξάλλου και κατά τη χθεσινή του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί και στο ζήτημα της πρώτης κατοικίας, την ώρα που οι διαβουλεύσεις με τους θεσμούς για το ενδεχόμενο παράτασης της προστασίας της (το υπάρχον καθεστώς λήγει σήμερα) παραμένουν σε αδιέξοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή