Κυρ. Μητσοτάκης: Το Σάββατο η αποκάλυψη της πλακέτας μνήμης για τους νεκρούς της Marfin

Κυρ. Μητσοτάκης: Το Σάββατο η αποκάλυψη της πλακέτας μνήμης για τους νεκρούς της Marfin

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η αποκάλυψη της πλακέτας μνήμης για τους νεκρούς της Marfin, παρουσία της ΠτΔ, όπως γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός καλεί μέσω της ανάρτησής του τους αρχηγούς όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων να παραβρεθούν και στέλνει το μήνυμα ότι θα «πρέπει να αφήσουμε πίσω την εποχή του διχασμού και της βίας με μία συμβολική αλλά αυτονόητη πράξη ενότητας».

Σημειώνεται ότι ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης επικοινώνησε με τους διευθυντές των γραφείων των πολιτικών αρχηγών και τους μετέφερε την πρόσκληση του πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε χθες στη Βουλή ότι «τις επόμενες ημέρες, η Πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Μία ειδική πλακέτα στο κτίριο της φωτιάς και του μίσους θα πολεμά τη λήθη. Θα μας καλεί σε ενότητα και δημοκρατική επαγρύπνηση. Και θα κρατά ζωντανό το μεγάλο δίδαγμα εκείνης της μέρας με δύο λέξεις: Ποτέ πια!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή