Στ. Πέτσας: Η κοινωνία προχωράει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ μένει ίδιος

Στ. Πέτσας: Η κοινωνία προχωράει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ μένει ίδιος

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι ανατριχιαστικό και θλιβερό αυτοί που δεν καταδίκασαν ποτέ ρητά τους δολοφόνους των εργαζομένων να επενδύουν ακόμη και σήμερα στο μίσος και τον διχασμό. Το 2020 δεν είναι 2010. Η κοινωνία προχωράει μπροστά, ο ΣΥΡΙΖΑ μένει ίδιος.», απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Πέτσας στην ίδια απάντηση τονίζει: «με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τρεις εργαζόμενους και ένα αγέννητο μωρό που δολοφονήθηκαν δέκα χρόνια πριν στο κτήριο της Marfin. Η συμβολική αυτή κίνηση ενότητας αφήνει πίσω τον διχασμό και τη μισαλλοδοξία» και συμπληρώνει: «επιπλέον, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού που έχει γνωστοποιηθεί στους συγγενείς των θυμάτων το Ελληνικό Δημόσιο παραιτείται από την αναίρεση που είχε ασκηθεί υπηρεσιακά, ώστε να καταβληθούν επιτέλους οι σχετικές αποζημιώσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή