Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στον Ευαγγελισμό για να τιμήσει τους νοσηλευτές (φωτογραφίες)

Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στον Ευαγγελισμό για να τιμήσει τους νοσηλευτές (φωτογραφίες)

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, φορώντας μάσκα και συνοδευόμενη από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, επισκέφτηκε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτικού Προσωπικού. 

Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στον Ευαγγελισμό για να τιμήσει τους νοσηλευτές (φωτογραφίες)-1

Θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσει τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν καθημερινή μάχη με τον κορωναϊό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε με το προσωπικό και ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου.  

Η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Γραφείο Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, όπου συνομίλησε με τις νοσηλεύτριες βάρδιας, και στη συνέχεια μετέβη στην Μονάδα Μεταμόσχευσης του Μυελού των Οστών, όπου, εκτός από τον επικεφαλής της Αιματολογικής Κλινικής και τον επικεφαλής της Μονάδας Μεταμόσχευσης του Μυελού των Οστών, ενώ είχε σύντομη συνομιλία με δυο ασθενείς.

Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στον Ευαγγελισμό για να τιμήσει τους νοσηλευτές (φωτογραφίες)-2

«Ήθελα από καιρό να έρθω, αλλά το ανέβαλα διότι, σε τόσο δύσκολες στιγμές, δεν ήθελα να κλέψω ούτε ελάχιστο από τον πολύτιμο χρόνο σας, προκειμένου να σας εκφράσω τη στήριξή μου. Διάλεξα να είμαι μαζί σας τώρα που δέχεστε λιγότερη πίεση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Για εμένα, όπως και όλους τους συμπατριώτες μας, είχε μεγάλη σημασία ότι την κρίσιμη στιγμή ανταποκριθήκατε όλοι, γιατροί και νοσηλευτές, με αυταπάρνηση.

Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στον Ευαγγελισμό για να τιμήσει τους νοσηλευτές (φωτογραφίες)-3

Η ελληνική κοινωνία έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει το νοσηλευτικό προσωπικό. Και αυτό που μπορούμε να πούμε, αυτήν τη δύσκολη περίοδο, είναι ότι μιλάμε για μια νίκη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των προσώπων που το αποτελούν.

Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στον Ευαγγελισμό για να τιμήσει τους νοσηλευτές (φωτογραφίες)-4

Είναι τιμή και χαρά μου που είμαι σήμερα εδώ. Είστε οι μαχητές της πρώτης γραμμής, χαίρομαι που σας συναντώ προσωπικά», είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή