Ταμείο Ανάκαμψης: Στην επανεκκίνηση της οικονομίας τα 32 δισ. λέει η κυβέρνηση

Ταμείο Ανάκαμψης: Στην επανεκκίνηση της οικονομίας τα 32 δισ. λέει η κυβέρνηση

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πληρούν και τις τέσσερις προϋποθέσεις που από την αρχή είχε θέσει η Ελλάδα για το «Ταμείο Ανάκαμψης»,σμειώνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας.

Συγκεκριμένα εξηγεί ότι το Ταμείο Ανάκαμψης είναι μεγάλο και φιλόδοξο, ευέλικτο, βασίζεται περισσότερο σε επιχορηγήσεις και λιγότερο σε δάνεια, χρηματοδοτείται από κοινό ευρωπαϊκό δανεισμό. και καταλήγει: 

«Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που επωφελούνται περισσότερο από τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς το ενισχυμένο «χρηματοδοτικό πακέτο» που της αναλογεί, ύψους δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, αντανακλά την ενισχυμένη αξιοπιστία της. Η Κυβέρνηση θα το αξιοποιήσει για να πυροδοτήσει τη δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας προς όφελος όλων των Ελλήνων. Με σύνεση και υπευθυνότητα, δεν θα το ξοδέψουμε, αλλά θα το επενδύσουμε για να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή