Στ. Πέτσας: Είναι θέμα Δημοκρατίας να πει ο Αλ. Τσίπρας αν γνώριζε για όλα αυτά

Στ. Πέτσας: Είναι θέμα Δημοκρατίας να πει ο Αλ. Τσίπρας αν γνώριζε για όλα αυτά

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι θέμα δημοκρατίας να πει ο κ. Τσίπρας αν γνώριζε για όλα αυτά», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στη συνομιλία του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Πέτσας δήλωσε -αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα- ότι «πρέπει να τοποθετηθεί με ελάχιστο σεβασμό στη δημοκρατία μας, να αποπέμψει τον κ. Παππά από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό».

Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι ορισμένοι εκμεταλλεύτηκαν την αγανάκτηση του κόσμου από την οικονομική κρίση, πήραν την εξουσία και τελικά δεν κοίταξαν να βοηθήσουν τους πολίτες, αλλά θέλησαν να δημιουργήσουν ένα καθεστώς, σπιλώνοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο κ. Πέτσας είχε ζητήσει τη διαγραφή του Νίκου Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κατάθεση της επιστολής Μιωνή στην προανακριτική επιτροπή, τη Δευτέρα, προκάλεσε πολιτική θύελλα, με πηγές της ΝΔ να σημειώνουν ότι «μετά την αποκάλυψη καθίσταται πλέον σαφές με μάρτυρα μάλιστα τον Νίκο Παππά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει ένα παραδικαστικό σύστημα για να κάνει "δουλειές"».

Ο Νίκος Παππάς, σε γραπτή δήλωσή του, μίλησε για «γελοίο αντιπερισπασμό της Ν.Δ. μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για Ράικου και Σαμαρά», κάνοντας λόγο για παραποιημένες συνομιλίες, ενώ ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποστήριξε πως ο κ. Μιωνής «προέβη σε αυτή την κίνηση για να σώσει τον Σαμαρά, την Ράικου και τον ίδιο».

Πηγή: ΣΚΑΪ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή