Στ. Παπασταύρου: Ηλθε η ώρα της τιμωρίας

Στ. Παπασταύρου: Ηλθε η ώρα της τιμωρίας

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατασκευασμένο χαρακτήρισε δημοσίευμα που έκανε λόγο για έμβασμα 2,6 εκατ. ευρώ από την εταιρεία Fairwinds και τον ίδιο για την προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. το 2015, ο πρώην σύμβουλος του κ. Αντ. Σαμαρά και στέλεχος της Ν.Δ. Στ. Παπασταύρου. «Δεν υπάρχει τέτοιο έμβασμα, είναι ψευδές, δεν έχω οποιαδήποτε ιδιοκτησιακή σχέση με την εταιρεία Fairwinds. Το δημοσίευμα αυτό στηρίχθηκε σε ένα σχεδιάγραμμα που κατασκεύασε μία εταιρεία κατασκόπων, η οποία έχει κατηγορηθεί για σωρεία αδικημάτων, ανάμεσά τους απάτη και δωροδοκία. Αυτή η “αξιόπιστη κατάθεση” αρχειοθετήθηκε τον Ιούνιο του 2019 από τη Δικαιοσύνη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Παπασταύρου και συνεχίζει: «Στοχοποιήθηκα βάναυσα τα τελευταία πέντε χρόνια λόγω της δράσης μου με τη Ν.Δ. Στην περίπτωσή μου καταργήθηκε κάθε έννοια τεκμηρίου αθωότητας και ουσιαστικά δημιουργήθηκε τεκμήριο ενοχής. Επρεπε να καταδικαστώ με κάθε μέσο. Δικαιώθηκα επανειλημμένως επί της ουσίας από τα ελληνικά φορολογικά δικαστήρια για τη λίστα Λαγκάρντ, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμη την πολιτική εντιμότητα να αναγνωρίσει. Με απόφαση των δικαστηρίων επιστράφηκε το πρόστιμο των 3 εκατ. για το οποίο πανηγύριζαν».

Ο κ. Παπασταύρου επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «ξέρουν πως ήρθε η ώρα της τιμωρίας του παρακρατικού μηχανισμού που με στοχοποίησε» και ότι «θα αναζητηθούν ευθύνες από όσους έθαψαν για 3,5 χρόνια την αθωωτική δικαστική συνδρομή από την Κυπριακή Δημοκρατία που επιβεβαίωνε την αθωότητά μου» και καταλήγει: «Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή