ΚΙΝΑΛ για υπόθεση Καλογρίτσα: Να διερευνηθούν σε βάθος όσα έρχονται στο φως

ΚΙΝΑΛ για υπόθεση Καλογρίτσα: Να διερευνηθούν σε βάθος όσα έρχονται στο φως

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σήμερα στο Πρώτο Θέμα, είναι συνέχεια μιας σειράς αποκαλύψεων που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες, είναι επιβεβλημένο να διερευνηθούν σε βάθος και ουσιαστικά από τη Δικαιοσύνη» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Κάθε πολίτης ο οποίος παρακολουθεί αναρωτιέται πόσο μεγάλο και πόσο πολυδαίδαλο είναι αυτό το σύστημα το οποίο έφτιαξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και εάν αυτά τα έκανε ο κ. Παππάς μόνος του ή έδινε κάποιος άλλος εντολή, τι γνώριζε ο κ. Τσίπρας» σημείωσε στον ρ/σ Alpha, σχολιάζοντας πως «προφανώς ο παιδονόμος δεν έκανε δουλειά στο ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι σαφές προς όλους το τι πήγε να γίνει και με τις τηλεοπτικές άδειες πριν λίγα χρόνια. Δεν ενδιέφερε τον ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τάξη στα πράγματα. Τον ενδιέφερε να κάνει συγκεκριμένες πράξεις για να ελέγξει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», συμπλήρωσε ο κ. Χρηστίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή