«Κιότεψε» πριν καν ξεκινήσει η κ. Παπά με τόνο απαξιωτικό

«Κιότεψε» πριν καν ξεκινήσει η κ. Παπά με τόνο απαξιωτικό

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά το δημοσίως δηλωθέν ενδιαφέρον της για τη διεκδίκηση της δημαρχίας των Αθηνών -προοπτική την οποία έβλεπε θετικά το ΠΑΣΟΚ- η γνωστή ηθοποιός κ. Ειρήνη Παπά με χθεσινή δήλωσή της αναφέρει ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, επικαλούμενη μάλιστα λόγους οι οποίοι έχουν εξαιρετικά απαξιωτικό χαρακτήρα για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα για τους υποψηφίους δημάρχους και τον αγώνα τους.

«Ευχαριστώ ορισμένα ΜΜΕ, που με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα, με προειδοποίησαν εγκαίρως ότι ο δρόμος προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι η άμιλλα και η προσφορά, αλλά περνάει από διάφορα ντέρμπι, από τον Ιππόδρομο και το Κολοσσαίο, και απαιτεί θεαματικές μονομαχίες, ξιφομαχίες και κοκορομαχίες» είπε μεταξύ άλλων η κ. Παπά και συνέχισε: «Δεν έχω εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες. Δεν έχω ασπίδα ούτε σπαθί. Δεν τα χρειάστηκα. Αρνούμαι να πάρω μέρος σε τέτοιου είδους θεάματα. Δεν θέλω νίκες που ταπεινώνουν τον Λαό και εμένα. Οι συνάνθρωποι, οι συνθνητοί, είναι για μένα μόνο σύμμαχοι και συνεργάτες. Δεν θέλω να χωρίσω τον Λαό μας σε φατρίες και τους συμπολίτες μου σε νικητές και ηττημένους. Αφήνω ελεύθερο το πεδίο των αντιπαραθέσεων, των μαχών και των συγκρούσεων στους πολιτικούς και τα Κόμματα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν και είναι η μόνη πρόκληση και πρόσκληση για μένα. Ο αγώνας εναντίον συνυποψήφιων είναι αγώνας άγονος».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, δηλαδή η απόφαση της κ. Παπά να θέσει η ίδια τέλος στη φημολογία περί πιθανής υποψηφιότητάς της στον Δήμο της Αθήνας, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για το ζήτημα αυτό μέσω της χθεσινής δήλωσής της, προκάλεσε μάλλον αιφνιδιασμό στη Χαριλάου Τρικούπη, στελέχη της οποίας, αφού εξέφραζαν τη δυσφορία τους για το ύφος με το οποίο έγινε η προαναφερόμενη δήλωση, σημείωναν ότι ουδέποτε το ΠΑΣΟΚ είχε ανακοινώσει τη στήριξή του σε μια υποψηφιότητα της κ. Παπά. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι μετά την προ ημερών θετική για ένα τέτοιο ενδεχόμενο εμφάνιση της Ελληνίδας ηθοποιού, στελέχη του ΠΑΣΟΚ -όπως ο κ. Μιχ. Νεονάκης- είχαν τοποθετηθεί κατ’ αρχήν θετικά για το πρόσωπό της και την προοπτική καθόδου της στη μάχη για τη διεκδίκηση της δημαρχίας στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT