Φ. Γεννηματά: «Ναι» επί της αρχής στο ν/σ για τις διαδηλώσεις

Φ. Γεννηματά: «Ναι» επί της αρχής στο ν/σ για τις διαδηλώσεις

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις -επί της αρχής- προανήγγειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας πως «παλεύουμε για περαιτέρω βελτίωση».

Ειδικότερα, με δήλωσή της η κ. Γεννηματά τόνισε πως «με την καθοριστική παρέμβασή μας, αλλάξαμε ριζικά το αντιδημοκρατικό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, που απαγόρευε, ουσιαστικά, τις διαδηλώσεις. Ήθελε ανοιχτό το κέντρο αλλά οδοφράγματα στις πορείες».

«Άλλο ρύθμιση και κανόνες και άλλο κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων, που για μας είναι αδιαπραγμάτευτα. Από τις θεσμικές εγγυήσεις, κερδισμένοι είναι οι πολίτες. Γιατί επιπλέον, η μετωπική σύγκρουση που στήθηκε και στο θέμα αυτό θα οδηγούσε σε νέες βίαιες συγκρούσεις στο πολύπαθο κέντρο της Αθήνας. Ψηφίζουμε επί της αρχής το νέο πια νομοσχέδιο», ανέφερε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε: «παλεύουμε για περαιτέρω βελτίωση. Δημιουργική αντιπολίτευση απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή