Πάιατ στον ΟΛΘ: Συνεργασία σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος

Πάιατ στον ΟΛΘ: Συνεργασία σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Πέμπτη ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος ενημέρωθηκε για το επενδυτικό πλάνο και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο, Γκρέγκορι Φλέγκερ, ο κ. Πάιατ, συναντήθηκε με τον εκτελεστικό πρόεδρο της ΟΛΘ Α.Ε. Αθανάσιο Λιάγκο, τον διευθύνοντα σύμβουλο – γενικό εκτελεστικό διευθυντή Φράνκο Νίκολα Κούπολο και τον γενικό διευθυντή επενδύσεων Αρτούρ Νταβιντιάν.

Ο κ. Λιάγκος δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η δυνατότητα που μας δόθηκε να παρουσιάσουμε τα επενδυτικά σχέδια και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης στην αντιπροσωπεία της Πρεσβείας των Η.Π.Α., με επικεφαλής τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ. Με όραμα και συνέπεια συνεχίζουμε την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος για την περαιτέρω ανάπτυξη του Λιμένα της Θεσσαλονίκης».

Από την πλευρά του ο πρέσβης των ΗΠΑ, ευχαρίστησε την ΟΛΘ Α.Ε. για τη συνεργασία στο παρελθόν, σχετικά με τις περιοδικές μετακινήσεις αμερικανικών στρατιωτικών μονάδων, και τόνισε ότι προσβλέπει στο κτίσιμο μίας σχέσης διαφάνειας και συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή