ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολγα Γεροβασίλη: Πορτ παρόλ της κυβέρνησης ο κ. Πέτσας

Ολγα Γεροβασίλη: Πορτ παρόλ της κυβέρνησης ο κ. Πέτσας

Δριμεία επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου στέλιου Πέτσα εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη, τονίζοντας πως «υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά απέναντι στην προσπάθεια συκοφάντησής μου και σπίλωσης της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής δε δέχομαι από κανέναν, ειδικά από κάποιον που μόλις χθες χαρακτήρισε την προσφυγή μου στη δικαιοσύνη ως απειλή και σήμερα μου την προτείνει ως καταφυγή».

«Όταν αναφέρεται -δε- σε εμένα ο "πορτ παρόλ" της κυβέρνησης Μητσοτάκη μιλώντας για απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα κρούει ανοιχτές θύρες. Μιας και  αναπαράγει, στ' αλήθεια, με άλλα λόγια τα αναφερθέντα στη χθεσινή μου απάντηση προς τον ίδιον», πρόσθεσε η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όπως είπε, «η διαλεύκανση της υπόθεσης, η απόδοση της δικαιοσύνης και των πιθανών ευθυνών, σε όποιους κι αν αναλογούν, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση -των επιφορτισμένων γι' αυτό το σκοπό αρμόδιων δομών της Πολιτείας- απέναντι στους νεκρούς και τους πληγέντες από την τραγωδία στο Μάτι. Και αυτή η διαδικασία, υπηρεσιακά, διοικητικά και δικαστικά, είχε ξεκινήσει επί των ημερών μας, με τον θεσμικά δέοντα τρόπο. Ηταν η ίδια ακριβώς στιγμή που κάποιοι άλλοι μικροπολιτικά και ανήθικα ξεκινούσαν την μακρόχρονη σκύλευση νεκρών και την πολιτική καπηλεία της τραγωδίας».

Διαβάστε επίσης

Παρέμβαση εισαγγελέα για το Μάτι

Η απάντηση της «Καθημερινής» στο εξώδικο Γεροβασίλη

Στ. Πέτσας για Μάτι: Oλα τα στοιχεία παραπέμπουν και σε έγκλημα συγκάλυψης

Πολιτική θύελλα μετά τις αποκαλύψεις της «Κ» για το Μάτι