Φ. Γεννηματά: Δεν πρέπει να μείνει αναπάντητος κανένας τουρκικός εκβιασμός

Φ. Γεννηματά: Δεν πρέπει να μείνει αναπάντητος κανένας τουρκικός εκβιασμός

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι στιγμές για τον τόπο είναι κρίσιμες», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση και την ενημέρωση που είχε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας πως η τουρκική επιθετικότητα κλιμακώνεται επικίνδυνα, προκαλώντας και την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά «οι Ελληνες ενωμένοι οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας με νηφαλιότητα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα».

«Κανένας εκβιασμός με πρόσχημα τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να τον αποτρέψει», επεσήμανε, 

Η κ. Γεννηματά ενημέρωσε ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη σύντομη ενημερωτική σύσκεψη του ΚΙΝΑΛ συμμετείχαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, γραμματέας του τομέα Εξωτερικών, και ο Κώστας Σκανδαλίδης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή