Φ. Γεννηματά: Η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς

Φ. Γεννηματά: Η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σαράντα έξι χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τιμούμε όσους αγωνίστηκαν κατά της Δικτατορίας» σημειώνει ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι «δυστυχώς, η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς».

Όπως αναφέρει η κ. Γεννηματά στο μήνυμά της «οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε περήφανοι γιατί στεριώσαμε με θυσίες και αγώνες, τη Δημοκρατία στον τόπο. Αγώνες που μας εμπνέουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που η χώρα μας δοκιμάζεται ξανά. Από την προκλητικότητα της Τουρκίας. Από την πανδημία και τις επιπτώσεις της. Από τις αποκαλύψεις για φαινόμενα εκφυλιστικά στην πολιτική ζωή».

«Δυστυχώς, η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς. Μια θλιβερή οπισθοδρόμηση για τον παγκόσμιο πολιτισμό, τη συναδέλφωση των λαών. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παλέψουμε στα δύσκολα. Με θάρρος, με ενότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Για την ειρήνη, για τη Δημοκρατία για τη δημιουργία και την προκοπή. Αυτός είναι ο γνήσιος πατριωτισμός χαραγμένος στο dna της παράταξής μας», καταλήγει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή