Τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τον κορωνοϊό

Τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τον κορωνοϊό

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεδιάσκεψη με τους Σωτήρη Τσιόδρα, Βασίλη Κικίλια, Βασίλη Κοντοζαμάνη και Νίκο Χαρδαλιά είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνεχούς αξιολόγησης της κατάστασης, με φόντο την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες.

Οπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, οι τηλεδιασκέψεις τον Αύγουστο θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

75 νέα κρούσματα και δύο ακόμη θάνατοι

Την Κυριακή επιβεβαιώθηκαν ακόμη 75 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ σημειώθηκαν δύο ακόμη θάνατοι.

Τέσσερα κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, ενώ άλλα πέντε «εισαγόμενα» κρούσματα προσήλθαν αυτοβούλως.

Ακόμη 19 κρούσματα εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, τρία εκ των οποίων σχετίζονται με συρροή στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης.

Στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν 15 κρούσματα, τέσσερα από τα οποία σχετίζονται με τον γάμο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Σε 13 ανέρχονται τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, 11 από τα οποία σχετίζονται με συρροή στο εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Πλησιάζει το δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή