Ανάλογη εικόνα σήμερα καθ’ όλο το 24ωρο

Ανάλογη εικόνα σήμερα καθ’ όλο το 24ωρο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εξαγγελθέντα για σήμερα μέτρα κάνουν οποιαδήποτε σκέψη για μετακίνηση να δείχνει παράλογη. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις 6 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Αφορούν δε διακοπή της κυκλοφορίας στην παραλιακή λεωφόρο, τις λεωφόρους Συγγρού, Αμαλίας, Ολγας και τις περιοχές Ζαππείου, Ακροπόλεως και Πλάκας. Ανάλογες ρυθμίσεις θα υπάρξουν και αύριο από τις 6 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Για τη διευκόλυνση των οδηγών η Τροχαία προτείνει εναλλακτικές διαδρομές. Ετσι:

– H κυκλοφορία από Πειραιά και δυτικά προάστια προς το αεροδρόμιο θα γίνεται μέσω Πειραιώς, Κηφισού και Αττικής Οδού. Προς τα νοτιοανατολικά προάστια μέσω της παλαιάς λεωφόρου Ποσειδώνος ή διά μέσου της λεωφόρου Θησέως και κάτωθι των γεφυρών της Συγγρού. H κίνηση από Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη προς την Αθήνα θα γίνεται μόνο μέσω λεωφόρου Βουλιαγμένης. Οι κάτοικοι των ίδιων περιοχών που θα χρειαστεί να μετακινηθούν προς το αεροδρόμιο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, η οποία θα εκτρέπεται στην οδό Ζήνωνος προς Κορωπί. Από εκεί, μέσω των οδών Γ. Βλάχου, Αδριανού, λεωφόρου Λαυρίου προς Αθήνα, ξανά Σπάτων-Κορωπίου, Παιανίας-Μαρκοπούλου, αερογέφυρα Δαβάρη, Πατήματος και Αττική Οδό. Από Λαύριο, Κερατέα, Κουβαρά, Καλύβια, Πόρτο Ράφτη και Μαρκόπουλο η κίνηση προς Αθήνα θα γίνεται μέσω Νέας Εθνικής Αθηνών – Σουνίου, λεωφόρου Μαρκοπούλου – Παιανίας και Αττικής Οδού. H κίνηση προς το Κορωπί και τη Βιομηχανική Ζώνη για όσους χρησιμοποιήσουν την Αττική Οδό, θα γίνεται με έξοδο στον Κόμβο Παιανίας και διά των οδών Αγ. Θωμά, δεξιά Λεωφόρου Λαυρίου. Από τη Λεωφόρο Μαρκοπούλου – Παιανίας προς την Αττική Οδό η κίνηση θα πραγματοποιείται μέσω της Αττικής Οδού ή με τη διαδρομή (άνευ διοδίων) Αττικής Οδού, δεξιά προς Αεροδρόμιο κ.λπ.

– Από Αθήνα και βόρεια προάστια προς τα Μεσόγεια η κίνηση θα γίνεται μέσω: λεωφόρου Μεσογείων, λεωφόρου Μαραθώνος, εισόδου Αττικής Οδού, εξόδου λεωφόρου Μαρκοπούλου. Ή λεωφόρου Μεσογείων, λεωφόρου Μαραθώνος, λεωφόρου Σπάτων, Αρτέμιδος, δεξιά Βραυρώνος, λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, λεωφόρου Αθηνών – Λαυρίου. Ή λεωφόρου Μεσογείων, λεωφόρου Λαυρίου, αριστερά Αγίου Θωμά, δεξιά λεωφόρου Σπάτων, Αρτέμιδος κ.λπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή