Αντιπαράθεση για τον κ. Μίλερ

Αντιπαράθεση για τον κ. Μίλερ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευρύτερο θέμα δημιουργούν οι αιχμές που άφησε ο κ. K. Λαλιώτης από το βήμα της K.E. του ΠΑΣΟΚ περί παρασκηνιακών μεθοδεύσεων του Αμερικανού πρέσβη κ. Τόμας Μίλερ για την αποπομπή του από τη θέση του γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος.

Στο θέμα παρενέβη χθες ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου, αποδοκιμάζοντας ουσιαστικά τον κ. Λαλιώτη, καθώς δήλωσε ότι «όλα αυτά παραπέμπουν σε μια άλλη Ελλάδα του παρελθόντος».

Είχε προηγηθεί η οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ των κ. Μίλερ και Λαλιώτη. O πρώτος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χαρακτήρισε «γελοιότητες» τα όσα υποστήριξε ο απελθών γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος απάντησε ότι «αυτά που είπε τον χαρακτηρίζουν».

Το θέμα όμως συζήτησε ο κ. Κ. Λαλιώτης με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος έχει συγκρουστεί στο παρελθόν με τον κ. Μίλερ και σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της ΑΧΕΠΑ υπογράμμισε ότι «οι σχέσεις της αμερικανικής πρεσβείας με την κυβέρνηση πρέπει να είναι πιο φιλικές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή