Κατάθεση Ντόρας για επίθεση

Κατάθεση Ντόρας για επίθεση

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήρη κάλυψη στα άτομα της προσωπικής της ασφάλειας που την φρουρούσαν το μεσημέρι της 13ης Δεκεμβρίου 2002 όταν μέσα στο αυτοκίνητό της δέχθηκε επίθεση με κυνηγετική καραμπίνα από τον 35χρονο Γ. Σανδάλη, παρείχε χθες κατά την κατάθεσή της στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Δημ. Παπαγγελόπουλο, η δήμαρχος Αθηναίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο εισαγγελικός λειτουργός διενεργεί προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τυχόν ευθύνες των προσωπικών φρουρών της κ. Μπακογιάννη για τον τραυματισμό της. H κατάθεση της κ. Μπακογιάννη διήρκεσε περίπου μισή ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι οι άνδρες που φροντίζουν για την ασφάλειά της έκαναν το καθήκον τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης Γ. Σανδάλης, μετά την απολογία του στον ανακριτή για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, είχε κριθεί προφυλακιστέος και έκτοτε κρατείται στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή