Προεκλογικοί διάλογοι

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

K. ΣΗΜΙΤΗΣ

Καιροσκόποι και λαϊκιστές στη Ν.Δ.

Την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου σήμανε η χθεσινή επίσκεψη στα Γρεβενά του πρωθυπουργού κ. K. Σημίτη, που παρουσίασε τους στόχους του ΠΑΣΟΚ για την τετραετία 2004-2008 και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη Ν.Δ., την οποία κατηγόρησε για καιροσκοπισμό και λαϊκισμό.

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Να ανακαλύψετε την πραγματικότητα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. K. Καραμανλής επέλεξε να απαντήσει στην κυβέρνηση αποδοκιμάζοντας την πολιτική της στον τομέα πρόνοιας, καλώντας τον πρωθυπουργό «να εγκαταλείψει τα μεγάλα λόγια και να ανακαλύψει την πραγματικότητα».

Μ. ΕΒΕΡΤ

Κάνατε «αστείο» ερωτηματολόγιο

«Αστείο» χαρακτήρισε ο κ. M. Εβερτ το ερωτηματολόγιο που καλούνται να συμπληρώσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τις χρηματιστηριακές συναλλαγές τους και υπογράμμισε ότι ουσιαστικός έλεγχος μπορεί να προέλθει μόνο από την κατάθεση στη Βουλή των πινακίων των συναλλαγών τους που έχει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

ΧΡ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ

Να ανοίξετε τους κωδικούς σας

Η κυβέρνηση διά του εκπροσώπου της κ. Χρ. Πρωτόπαπα απέρριψε την πρόταση της Ν.Δ. να επεκταθεί ο έλεγχος έως το 1974 και κάλεσε την ηγεσία της «να τολμήσει να ανοίξει τους κωδικούς των βουλευτών της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή