Διάλογος κωφών κυβέρνησης και Ν.Δ. για εκλογικό νόμο

Διάλογος κωφών κυβέρνησης και Ν.Δ. για εκλογικό νόμο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμφώνησαν ότι… διαφωνούν χθες ο υπουργός Εσωτερικών κ. K. Σκανδαλίδης και οι αρμόδιος συντονιστής της Ν.Δ. κ. B. Πολύδωρας σχετικώς με την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Στην αδιέξοδη συνάντηση που είχε προαναγγελθεί, όταν ο κ. Καραμανλής ζήτησε από τον συντονιστή της Ν.Δ. να τον εκπροσωπήσει, αρνούμενος ακόμη και να ενημερωθεί ο ίδιος από τον υπουργό Εσωτερικών, ο κ. Πολύδωρας αρκέστηκε να επαναλάβει τους λόγους αρχής για τους οποίους το κόμμα του δεν θα μετάσχει στην αλλαγή του εκλογικού νόμου. «Είπα στον υπουργό ότι εμείς δεν μετέχουμε σε αυτόν το διάλογο με κύριο λόγο ότι είναι προεκλογική περίοδος που μας απαγορεύει για λόγους ηθικής και πολιτικής εντιμότητας να παρασυρθούμε από τις μικροκομματικές σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ και του κ. Σημίτη», επεσήμανε ο βουλευτής της Ν.Δ.

«Θεωρώ ακατανόητη τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης», απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών και προσέθεσε ότι «η Ν.Δ. είτε θεωρεί ότι στον τέταρτο χρόνο η κυβέρνηση δεν μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις είτε δεν έχει να προσθέσει τίποτα για να αποδείξει τον ισχυρισμό της ότι ο νόμος εξυπηρετεί το εκλογικό συμφέρον του ΠΑΣΟΚ». Ακολούθησε ένα σύντομος διάλογος «κωφών» μπροστά στις κάμερες, όπου οι κ. Πολύδωρας και Σκανδαλίδης επανέλαβαν τα γνωστά επιχειρήματα των δύο κομμάτων, με αμφότερους να αποχωρούν στο τέλος χαμογελώντας ολίγον ειρωνικά…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή