Επικοινωνιακό χρονοδιάγραμμα αλλαγών ΠΑΣΟΚ

Επικοινωνιακό χρονοδιάγραμμα αλλαγών ΠΑΣΟΚ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις εκλογές να προσδιορίζονται χρονικά στις 14 Μαρτίου, εκκινούν τυπικά από το απόγευμα της προσεχούς τρίτης, οι διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Στις 7 μ.μ. ο κ. Σημίτης θα συναντηθεί στην οικία του με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Παπανδρέου και την Τετάρτη στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τις εκλογές, θα ενημερώσει σχετικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μία ώρα μετά θα συνεδριάσουν από κοινού η Κυβερνητική Επιτροπή και το Εκτελεστικό Γραφείο και γύρω στη 1.30 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις και θα περιγράψει τις διαδικασίες παράδοσης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου.

Οπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, η αλλαγή ηγεσίας θα γίνει μέσω κομματικών εκλογών στη βάση της ευρύτερης παράταξης του ΠΑΣΟΚ, το αποτέλεσμα των οποίων θα επικυρώσει το έκτακτο συνέδριο. Ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να μετατρέψει τη διαδικασία αλλαγής ηγεσίας σε ένα είδος διαρκούς επικοινωνιακού φόρουμ, στηριζόμενο και στην υπερδημοσιότητα που ήδη προσφέρουν τα MME στον Γ. Παπανδρέου.

Η Ν.Δ. αντιδρά στη διαφαινόμενη γενικευμένη εκλογική κινητοποίηση του ΠΑΣΟΚ και ήδη κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή και επιπλέον συγκαλεί εθνική συνδιάσκεψη, όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή