«Χωρίζουν» Σημίτης – Γιώργος

«Χωρίζουν» Σημίτης – Γιώργος

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H «σκόνη» που σήκωσε το θέμα της διαδοχής του κ. K. Σημίτη από τον κ. Γ. Παπανδρέου, αρχίζει σιγά – σιγά να κάθεται και το προεκλογικό σκηνικό δείχνει να οδεύει προς την τελική διαμόρφωσή του. O Γιώργος Παπανδρέου νιώθει βαριά τη σκιά του πρωθυπουργού πάνω του και τείνει να αποστασιοποιηθεί, όπως δείχνει η απόφασή του να μην τον συνοδεύσει στην Κρήτη, ενώ ταυτοχρόνως αρνείται τις πολλές τηλεοπτικές αναμετρήσεις με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. K. Καραμανλή, θέλοντας προφανώς να αποφύγει την υπεράσπιση των πεπραγμένων της παρελθούσης τετραετίας.

Οπως όλα δείχνουν, ο κ. Παπανδρέου προτιμά μια προεκλογική εκστρατεία με καθαρά επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και θα περιορισθεί, όπως λέει, στα «ανοίγματα στην κοινωνία» και στις εκκλήσεις «προς τη δημοκρατική παράταξη».

Στον αντίποδα, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. K. Καραμανλής θα επιμείνει στη γραμμή αποκάλυψης των βαρών της οκταετίας και θα επιχειρήσει να δημιουργήσει γεγονότα, ικανά να ξεπεράσουν την επικοινωνιακή επίθεση του ΠΑΣΟΚ. Σημαντική αναμένεται η παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος, το οποίο θα έλθει να καλύψει, όπως λένε στη Ρηγίλλης, με εντυπωσιακό τρόπο την απουσία επιχειρημάτων της άλλης πλευράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή