Παπαρήγα: Δεν τρώμε κουτόχορτο

Παπαρήγα: Δεν τρώμε κουτόχορτο

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αποδυνάμωση του δικομματισμού και η ενίσχυση του KKE, αποτελούν τους στρατηγικούς στόχους της ηγεσίας του κατά την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, υπογράμμισε χθες η γ.γ. της K.E. του Κομμουνιστικού Κόμματος κ. Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της, στο πλαίσιο επισκέψεώς της στο εργοστάσιο του ΟΣΕ. «Εμάς αυτό μας ενδιαφέρει: Στις εκλογές να ανοίξει ένα παράθυρο. Το κτίριο δεν γκρεμίζεται, ούτε πόρτα θ’ ανοίξει. Ενα παράθυρο», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ποιο θα είναι αυτό το παράθυρο; Θα είναι η αποδυνάμωση του δικομματισμού και η ενίσχυση του KKE. Και μία φωνή που να λέει: «Δεν τρώμε κουτόχορτο». Αυτό όμως το «δεν τρώμε κουτόχορτο», για να έχει δύναμη, πρέπει να το δείξετε στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ».

Αναφερόμενη στις δημοσκοπήσεις, η κ. Παπαρήγα αφού σημείωσε ότι δεν θέλει να αμφισβητήσει τα αποτελέσματά τους («Θα σας πω ότι τα πράγματα είναι όπως λένε οι δημοσκοπήσεις. Δεν θα έρθω σε σύγκρουση με τις εταιρείες. Υπάρχουν ορισμένες που κάνουν καλά τη δουλειά τους κι άλλες που την κάνουν πρόχειρα. Αλλά, ας πούμε ότι είναι έτσι τα πράγματα»), τόνισε: «Εμείς μιλάμε καθαρά στην εργατική τάξη, γιατί την εμπιστευόμαστε. Δεν λέμε συμμετοχικές δημοκρατίες και σαχλαμάρες. Κοιτάξτε να δείτε: σας οδηγούν στο γκρεμό. Επομένως, πεισματώστε, τιμωρήστε τους. Γιατί σας χρησιμοποιούν. Γιατί σας κοροϊδεύουν. Γιατί σας υποτιμούν. Και επομένως πρέπει να ξεφουσκώσει και το ψέμα και η ελπίδα που μπορεί να δημιουργεί. Καμιά αλλαγή δεν πρόκειται να φέρει ο Γ. Παπανδρέου. Ψέματα και τίποτε άλλο, μέχρι να πάρει την ψήφο». Και συμπλήρωσε: «Εμείς εδώ θα είμαστε και στις 8 Μάρτη. Αλλά αν είμαστε πιο δυνατοί, θα είστε πιο δυνατοί κι εσείς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή