Ισότιμη προβολή ζητεί και το KKE

Ισότιμη προβολή ζητεί και το KKE

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ζήτημα του τρόπου προβολής των θέσεων των πολιτικών κομμάτων από τα κανάλια της τηλεόρασης κατά την προεκλογική περίοδο παρενέβη χθες εκ νέου και η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Από τη μία πλευρά επισημαίνει ότι σχετικώς με την ισοτιμία κατά την τηλεοπτική προβολή των πολιτικών θέσεων των κομμάτων, πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα. Και από την άλλη, ζητεί με έμφαση να σταματήσει η προβολή διαφημίσεων για το κυβερνητικό έργο.

«Διεκδικούμε οι ρυθμίσεις τηλεοπτικής προβολής των κομμάτων να είναι ισότιμες, να ισχύουν από τώρα και όχι μόνο τις 30 ημέρες πριν από τις εκλογές», τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. M. Μαΐλης, υπεύθυνος Τύπου του KKE. Και αφού σημειώνει ότι «ισότιμες πρέπει να είναι και οι ρυθμίσεις για τον δωρεάν χρόνο των πολιτικών διαφημίσεων», επισημαίνει πως δεν πρέπει «να «τακτοποιηθούν» σύμφωνα με τα γνωστά τερτίπια της αναλογικότητας» και προσθέτει: «Να σταματήσει η προπαγάνδα του κυβερνητικού έργου με διαφημιστικά σποτ, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση κρύβει ότι μόνο το 2003 σκοτώθηκαν 150 εργάτες».

Οι θέσεις του ΚΚΕ

Στο μεταξύ, τις θέσεις του Κόμματος για τις πολιτικές εξελίξεις, την πορεία προς τις εκλογές και τον ρόλο της Αριστεράς αναμένεται να παρουσιάσει συνολικά η γ.γ. της K.E. του KKE κ. Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα. Σήμερα το πρωί, η κ. Παπαρήγα επισκέπτεται το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου θα συναντηθεί με φορείς του νοσοκομείου και εργαζομένους σε αυτό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή