Καρατζαφέρης με Χρυσοχοΐδη και Ακριβάκη

Καρατζαφέρης με Χρυσοχοΐδη και Ακριβάκη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιφνίδια συνάντηση με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. M. Χρυσοχοΐδη και τον υπουργό Επικρατείας κ. Αλ. Ακριβάκη στο γραφείο του δευτέρου στη Βουλή είχε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης. H συνάντηση γνωστοποιήθηκε στους δημοσιογράφους κατά σύμπτωση, καθώς είδαν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να εξέρχεται από το γραφείο του κ. Ακριβάκη. Οπως ήταν εύλογο, λόγω της προεκλογικής περιόδου προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων ως προς τη σκοπιμότητά της και με δεδομένο ότι έχουν καταβληθεί και στο παρελθόν προσπάθειες να χρησιμοποιηθεί το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη ως «ανάχωμα» έναντι της Ν.Δ.

Γι’ αυτούς τους λόγους και αφού προηγουμένως είχε προκληθεί θόρυβος, τόσο ο κ. Καρατζαφέρης όσο και η κυβέρνηση την διέψευσαν. Ωστόσο, το περιβάλλον του υπουργού Επικρατείας κ. Αλ. Ακριβάκη έδινε άλλη διάσταση: ότι συμπτωματικά κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο στελεχών του ΠΑΣΟΚ εισήλθε στο γραφείο του και ο κ. Καρατζαφέρης για προσωπικό του ζήτημα και η διάρκεια της συμπτωματικής συνάντησης ήταν ελάχιστη…

Ο κ. Πρωτόπαπας, αφού διευκρίνισε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον κ. Χρυσοχοΐδη για το θέμα, δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε ένα στέλεχος του κόμματος, ένα βουλευτή ή έναν υπουργό, ποιον χαιρετάει και με ποιον μιλάει στη Βουλή, για να προσθέσει ότι «τέτοια συνάντηση των τριών δεν υπήρξε». Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης επιχείρησε να εκμεταλλευθεί υπέρ του τον θόρυβο. Μίλησε για «ψιθύρους για συναντήσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ», τους οποίους συνδύασε με την -ανακριβή- πληροφορία περί συνεργασίας του με τη Ν.Δ. στις μονοεδρικές για να υποστηρίξει ότι «οι γίγαντες δεν είναι τόσο γίγαντες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή