O ΣΥΝ δίπλα στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη

O ΣΥΝ δίπλα στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δείγμα γραφής» ως προς τον ρόλο που διαδραματίζει στο πολιτικό σύστημα, δίνει και αυτά τα 24ωρα με τρόπο σαφή και έντονο η ηγεσία του Συνασπισμού. O πρόεδρος του κόμματος κ. N. Κωνσταντόπουλος και σειρά κορυφαίων στελεχών πραγματοποιούν επικεντρωμένες παρεμβάσεις σε ζητήματα τα οποία αφορούν άμεσα την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του πολίτη: για τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους εργαζομένους και το περιβάλλον.

«Εμείς θα είμαστε στα ανοιχτά μέτωπα της ζωής, δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες», τονίζει ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος σήμερα θα είναι ομιλητής στο έκτακτο συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνταξιουχικών Τραπεζικών Οργανώσεων, ενώ πριν από δύο 24ωρα βρέθηκε στη Λάρισα, συζητώντας με τους αγρότες. Την ίδια στιγμή, με παρεμβάσεις του στη Βουλή, ο ΣΥφέρει το ζήτημα της ανεργίας (ο κ. Π. Λαφαζάνης κατέθεσε ερώτηση με την οποία ζητεί την παρουσίαση των στοιχείων σχετικά με το ύψος της ανεργίας) και το θέμα του 35ώρου (ο κ. Φ. Κουβέλης επανέφερε τη σχετική πρόταση νόμου του κόμματός του). Παράλληλα, οι ευρωβουλευτές του ΣΥκ. M. Παπαγιαννάκης και Αλ. Αλαβάνος ανέδειξαν σειρά παραβιάσεων εκ μέρους της χώρας μας για περιβαλλοντικές υποθέσεις, το θέμα των συμβασιούχων και την ύπαρξη σοβαρού προβλήματος εξαιτίας του θορύβου που προκαλούν τα αεροσκάφη στην ευρύτερη περιοχή του νέου αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Στο μεταξύ, οξύτατη κριτική στον κ. Παπανδρέου άσκησε χθες κατά τη διάρκεια ομιλίας του, σε προεκλογική συγκέντρωση στον Αγ. Δημήτριο, ο βουλευτής του ΣΥκ. Γ. Δραγασάκης: «O υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ως εκφραστής ενός νέου λαϊκισμού. Υπόσχεται τα πάντα, αλλά δεν δεσμεύεται για τίποτα και εμφανίζει ως νέες ιδέες πάγιες θέσεις της Αριστεράς», είπε χαρακτηριστικά.

Αυστηρούς τόνους, τέλος, χρησιμοποίησε ο κ. Κωνσταντόπουλος όταν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του (Alpha) εκλήθη να σχολιάσει την επιλογή πρώην στελεχών του ΣΥνα προσεγγίσουν το ΠΑΣΟΚ: «Οποιος θέλει μπουσουλώντας να ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά τής οποιασδήποτε εξουσίας, δική του επιλογή», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή