Φιλοφρονήσεις με Σκανδαλίδη, Τσοχατζόπουλο

Φιλοφρονήσεις με Σκανδαλίδη, Τσοχατζόπουλο

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ κ. A. Τσοχατζόπουλο και K. Σκανδαλίδη, τους οποίους και διαβεβαίωσε ότι θα έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους προεκλογικά, αλλά και στο μετεκλογικό τοπίο, είχε χθες στη Χαριλάου Τρικούπη ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου.

Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν οι κ. Παπανδρέου και Τσοχατζόπουλος, ο υπουργός Εξωτερικών επισήμανε στον υπουργό Ανάπτυξης ότι «η συμβολή του θα είναι μεγάλη και κρίσιμη και στη νέα εποχή». Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ευρύτερη δυνατή συμμετοχή στη διαδικασία εκλογής του στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης με τον κ. Παπανδρέου, ο υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε πως «η δημοκρατία παντού, η δυνατότητα συμμετοχής είναι το βασικό χαρακτηριστικό της νέας πρότασης του ΠΑΣΟΚ».

Πρωτοβουλίες

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση του κ. Γ. Παπανδρέου και με τον υπουργό Εσωτερικών κ. K. Σκανδαλίδη. O κ. Παπανδρέου ανέφερε στον υπουργό Εσωτερικών πως επιθυμεί να συμβάλει ενεργά στην χάραξη της προεκλογικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ και άφησε να εννοηθεί πως οι πρωτοβουλίες του μέχρι τις εκλογές θα είναι συνεχείς.

Παράλληλα, στις δημόσιες δηλώσεις του, ο υπουργός Εξωτερικών έπλεξε το εγκώμιο του κ. Σκανδαλίδη για τις θέσεις που έχει διατυπώσει για τις απαιτούμενες αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ. «Ξέρω ότι από παλιά είχαμε ταύτιση σε πολλές απόψεις και η δουλειά που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει σ’ αυτούς τους τομείς είναι αξιόλογη και σημαντική», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή