Προσέγγιση Λαλιώτη αλλά με αποστάσεις

Προσέγγιση Λαλιώτη αλλά με αποστάσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατώτερη των προσδοκιών, που είχαν καλλιεργηθεί στο ΠΑΣΟΚ, απεδείχθη η συνάντηση Γ. Παπανδρέου και K. Λαλιώτη. O πρώην γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος επέμεινε σε όσα είχε πει στην K.E. κατά την αποχώρησή του, προέβαλε τη δική του πολιτική αντίληψη για το ΠΑΣΟΚ, έμεινε σταθερός στην επιλογή του να τοποθετηθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας και ταυτοχρόνως θέλησε να διατηρήσει την επαφή του με τον κόσμο του κόμματός του. Δήλωσε «παρών στην πρώτη γραμμή», αλλά χωρίς αξιώματα, θα εμφανισθεί στα MME και θα εκφωνήσει ομιλίες ανά την Ελλάδα, όχι όμως ως επίσημος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Ουσιαστικά επιθυμεί την αυτόνομη επαφή με τον πληθυσμό του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θέλει τη φθορά, προσβλέποντας προφανέστατα στην επόμενη μέρα.

Εκλογές και το 2005

O κ. Τσοχατζόπουλος επανέφερε το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών και το 2005, με αφορμή την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Ερωτώμενος για τη μη συμμετοχή Λαλιώτη στη νέα Βουλή, απάντησε «μην ανησυχείτε, θα έχουμε εκλογές το 2005».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή