Νικος Κωνσταντοπουλος – Σπάστε την παραμορφωτική γιγαντοοθόνη

Νικος Κωνσταντοπουλος – Σπάστε την παραμορφωτική γιγαντοοθόνη

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό αλλά και στον κ. Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥκ. N. Κωνσταντόπουλος. «H πολιτική σας κρίθηκε από το ίδιο σας το κόμμα, κ. Σημίτη, κι έχει κριθεί ως μη υπερασπίσιμη, ως αρνητικό και όχι ως ισχυρό χαρτί στην εκλογική αναμέτρηση. Στα χέρια σας το ΠΑΣΟΚ υπέστη τριπλή μετάλλαξη, στην πολιτική του, τη δομή και οργάνωσή του και στην κοινωνική φυσιογνωμία του», ήταν το σχόλιό του για την «οκταετία Σημίτη».

«Τρικ και επικοινωνιακό σόου είναι η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος έπρεπε να ήταν εδώ και να διατυπώσει υπεύθυνα τις θέσεις του. H εκτίμησή μας είναι ότι ο κ. Παπανδρέου κινείται πιο αποφασιστικά και πιο ξεκαθαρισμένα εντός της λογικής του νεοφιλελευθερισμού, και μάλιστα χωρίς τις λεκτικές ισορροπίες που τηρούσε ο κ. Σημίτης. Στην εξωτερική πολιτική έδωσε δείγματα γραφής μιας πολιτικής που κινείται πιο κοντά στις ιεραρχήσεις, τη ρητορική και τις επιλογές των ΗΠΑ», συμπλήρωσε.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος επιτέθηκε στο κυβερνών κόμμα για τη διαπλοκή, κατηγορώντας τον κ. Σημίτη ότι παρέδωσε το πολιτικό σύστημα της χώρας έπειτα από οκτώ χρόνια με ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα διαπλοκής, διάβρωσης, διαφθοράς και αναξιοπιστίας. Σχολιάζοντας τα θλιβερά κυβερνητικά επιτεύγματα των τελευταίων ημερών, κατήγγειλε την κυβέρνηση όχι μόνο για την υπόθεση Πάχτα, αλλά και για τη ρύθμιση που πήγε να προωθήσει για τη λίμνη Καϊάφα, τη δράση της διαβόητης ETA, τη διαχείριση των κοινοτικών πόρων. Καταλήγοντας, κάλεσε τους πολίτες να σπάσουν την παραμορφωτική γιγαντοοθόνη που έχουν στήσει τα μεγάλα συγκροτήματα και τα MME.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή