ΣΥΝ: Δεν είναι τυχαία η ασάφεια Παπανδρέου

ΣΥΝ: Δεν είναι τυχαία η ασάφεια Παπανδρέου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«O κ. Παπανδρέου ζητάει από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ παντοδυναμία ηγεμόνα και από τον ελληνικό λαό λευκή επιταγή για να την χρεώσει μετεκλογικά με ό,τι και όσο θέλει αυτός και τα συγκροτήματα που τον στηρίζουν», τόνισε χθες ο πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος. Και πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο αυτό, «δεν είναι τυχαία ούτε η πλήρης ασάφεια που χαρακτήρισε την προχθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη, ούτε η απουσία οποιασδήποτε δέσμευσης».

Τα βέλη τόσο του κ. Κωνσταντόπουλου, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τους ελαιοπαραγωγούς στο Αίγιο και περιόδευσε στην Ηλεία, όσο και του συνόλου των στελεχών του συνδυασμού «Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» στις εκδηλώσεις όπου είναι ομιλητές, στρέφονται κατά της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος και προσωπικά εναντίον του κ. Παπανδρέου, με αφορμή την πολιτική που ακολουθούν και «επαγγέλλονται» εν όψει των εκλογών, σε σειρά κοινωνικών ζητημάτων.

Στο επίκεντρο, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν θέματα σχετικά με την αγροτική, αλλά και την εκπαιδευτική πολιτική. Ειδικότερα, μάλιστα, με αφορμή τις συγκρούσεις αγροτών και αστυνομικών δυνάμεων, ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε χθες: «Δεν μπορεί ο κ. Παπανδρέου να μιλάει για νέα εποχή και για συμμετοχική δήθεν δημοκρατία, και να κινητοποιεί τα MAT και τους κρατικούς μηχανισμούς για να αντιμετωπίσει δίκαια κοινωνικά αιτήματα».

Χθες, εξάλλου, δέκα τέως βουλευτές της ΕΔΑ, υπέγραψαν δήλωση υποστήριξης του «Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς», τονίζοντας: «Εμείς που διατελέσαμε βουλευτές της Αριστεράς σε κρίσιμα και ιστορικά χρόνια, θεωρούμε εθνικώς και κοινωνικώς απαραίτητη την παρουσία στην προσεχή ελληνική Βουλή του ΣΥΝ. Καλούμε όλους, και ιδιαίτερα τους παλιούς φίλους και συναγωνιστές να πράξουν το χρέος τους και να συμπαραταχθούμε με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΝ». Πρόκειται για τους: M. Γλέζο, Βάσω Θανασέκου, Μαρία Καραγιώργη, Παν. Κατερίνη, Θεοχ. Κεραμιτζόλου, Ελένη Μπενά – Κελτεκλίδου, Βασ. Νεφελούδη, Βαγγ. Σακελλάρη, Μανθ. Τσιμπουκίδη, και Μιχ. Χριστογιώργο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή