Οι υποψήφιοι του ΣΥΝ στον Πειραιά

Οι υποψήφιοι του ΣΥΝ στον Πειραιά

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολίτες γνωστοί για τη δράση τους στις τοπικές κοινωνίες, προερχόμενοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και εκφράζοντας όλες τις τάσεις της Αριστεράς αποτελούν τους υποψήφιους βουλευτές του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Ενωτικό ψηφοδέλτιο στην A΄ και B΄ περιφέρεια Πειραιώς, που παρουσίασε χθες ο πρόεδρος του κόμματος κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή.

Νέοι υποψήφιοι

Σημαντικό στοιχείο των υποψηφίων και στις δύο περιφέρειες, είναι ότι από τους δέκα οχτώ υποψηφίους, μόνο τέσσερις είχαν συμμετοχή σε προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, ενώ τέσσερις έχουν ηλικία κάτω των τριάντα ετών.

Στην A΄ Πειραιώς υποψήφιοι είναι οι: Θάνος Βασιλόπουλος συνδικαλιστής, Γιώργος Γιαννουλέας ελεύθερος επαγγελματίας, Θεόδωρος Δρίτσας φαρμακοποιός και δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πειραιώς, Αθηνά Καλή τεχνολόγος – μηχανικός δομικών έργων, Γιάννης Καρδαράς δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πειραιώς, Δημήτρης Μαντζουράτος έμπορος, Κατερίνα Μαυροειδή και Νίκος Μπελαβίλας πανεπιστημιακός.

Στην B΄ Πειραιώς κατέρχονται οι: Μαλάμω Αποστολοπούλου υπάλληλος, Γιάννης Δεντόπουλος υπάλληλος, Σωτήρης Καρνέσης εκπαιδευτικός, Τάσος Κορωνάκης, Χριστόφορος Κροκίδης μουσικοσυνθέτης, δημοτικός σύμβουλος δήμου Νικαίας, Καίτη Κυλάκου δικηγόρος, Θανάσης Λαζαρίδης φιλόλογος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, βουλευτής, Φώντας Λογοθέτης φοιτητής TEI Πειραιά και Μπάμπης Χριστακόπουλος στέλεχος ναυτιλιακής επιχείρησης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις υποστήριξε ότι «ο κ. Παπανδρέου μιλάει υποκριτικά για συμμετοχική διαδικασία» και ότι «στο κόμμα το οποίο διαμορφώνει τον κυρίαρχο ρόλο θα έχουν τα MME, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μηχανισμοί χειραγώγησης των πολιτών, οι μηχανισμοί νέων εξουσιών που παραμερίζουν τις θεσμικές λειτουργίες και τις δημοκρατικές διαδικασίες». Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις σημείωσε ότι τα μηνύματα που λαμβάνονται απ’ ολόκληρη την χώρα θα τις διαψεύσουν και ο Συνασπισμός θα έχει δυνατή και ουσιαστική παρουσία στη νέα Βουλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή