Αλληθωρίζει το Επικρατείας

Αλληθωρίζει το Επικρατείας

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονη φημολογία για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ που, σήμερα ή αύριο θα δοθεί στη δημοσιότητα, επικρατούσε χθες στο κυβερνών κόμμα, στον απόηχο της προσέγγισης με τους κ. Ανδρ. Ανδιανόπουλο και Στ. Μάνο.

Παράλληλα, αργά χθες το βράδυ, αποφασίσθηκε σύμφωνα με πληροφορίες πως χρέη εκπροσώπου Τύπου θα ασκήσει κατά την προεκλογική περίοδο ο κ. M. Ανδρουλάκης, ενώ οριστικοποιήθηκε και το επιτελείο που θα σηκώσει το κύριο βάρος της εκλογικής προσπάθειας του ΠΑΣΟΚ και στο οποίο μετέχουν ορισμένα από τα κορυφαία στελέχη, αλλά και μια ομάδα στενών συνεργατών του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου.

Οπως ανέφεραν πληροφορίες, στο Επικρατείας θεωρείται σχεδόν βέβαιη η παρουσία σε εκλόγιμη θέση ενός εκ των κ. Στ. Μάνου και A. Ανδριανόπουλου από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, καθώς και της κ. Μαρίας Δαμανάκη και του κ. M. Ανδρουλάκη από την Κεντροαριστερά. Παράλληλα, μετ’ επιτάσεως κυκλοφορεί το όνομα του ηθοποιού κ. Αντ. Καφετζόπουλου. Από τον κορμό του ΠΑΣΟΚ δεδομένη θεωρείται η παρουσία στην πρώτη θέση της κοινοτικής επιτρόπου κ. Αννας Διαμαντοπούλου και του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού κ. Σ. Κοσμίδη. Αντιθέτως, δεν είναι βέβαιο εάν θα περιληφθεί ο «εξ απορρήτων» του κ. Γ. Παπανδρέου, κ. X. Παμπούκης.

Συμμετοχή Λαλιώτη

Επίσης, με απόφαση του κ. Παπανδρέου, στο επιτελείο που θα σηκώσει το κύριο βάρος της προεκλογικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ, και στο οποίο ήδη από χθες μετέχει με καθημερινή παρουσία ο κ. K. Λαλιώτης, προστέθηκε και ο κ. K. Σκανδαλίδης. Τέλος, χθες, σε συνεδρίαση του Ε.Γ. υπό τον κ. Χρυσοχοΐδη καλύφθηκαν δέκα ακόμη κενά στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

Κατά τη συνεδρίαση, έντονος προβληματισμός αναπτύχθηκε για την υποψηφιότητα του κ. Δριβελέγκα στη Χαλκιδική, καθώς ο τελευταίος είναι «παραδοσιακός αντίπαλος» του πρώην υφυπουργού κ. Χρ. Πάχτα, αλλά τελικώς αυτή εγκρίθηκε. Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκαν επίσης εκ νέου χθες οι κ. Διαμαντής και Κίρκος, που με αφορμή την υπόθεση «Πόρτο Καρράς» τέθηκαν εκτός ψηφοδελτίων, αλλά ήδη από προχθές ο κ. Χρυσοχοΐδης τους είχε καταστήσει σαφές πως η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου δεν πρόκειται να αναθεωρηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή